§ Szerzői jogi közlemény!

KÉRJÜK, A KÖVETKEZŐ INTERNETES OLDALAK HASZNÁLATA ELŐTT OLVASSA EL AZ ALÁBBI HASZNÁLATI FELTÉTELEKET. AZ INTERNETES OLDALAK HASZNÁLATÁVAL ÖN EZEN FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK FOGADJA EL.

A mimangi.hu az alábbi Internetes oldalakon található anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú tanulmányozását és letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. A jelen oldalakon található anyagokat Ön nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. A jelen feltételek értelmében ezen anyagok más Internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. Az oldalakon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet.

A szerzői jogot az oldal szerkesztői is kötelező érvényűnek tartják önmagukra nézve is. Ezért ha Ön úgy véli, hogy a Mimangis Rímek megsértette az Ön szerzői jogait, úgy kérjük, hogy haladéktalanul értesítsen bennünket a mimangi@mimangi.hu e-mail címen. A vitatott anyagot a reklamáció valóságtartalmának az ellenőrzése után haladéktalanul eltávolítjuk az oldalról vagy rendelkezésre bocsátjuk.

Adatvédelmi nyilatkozat!

A jelen adatvédelmi nyilatkozat ismerteti a Mimangi.hu adatvédelmi gyakorlatát. Az Ön személyes adatainak védelme érdekében a Mimangi.hu a jelen web oldalak használatával kapcsolatosan semmilyen adatot, különös képpen személyes adatot nem gyűjt, nem tárol, nem használ fel és nem ad tovább. A mimangi.hu kijelenti, hogy az oldalak használata közben nem küld azonosításra, nyomkövetésre vagy bármi más tevékenységhez szükséges szöveges fájlokat, ún. sütiket (cookie-kat). A mimangi.hu nem küld senki számára, első sorban a felhasználói számára kéretlen E-maileket, ajánlatokat. Ha Ön mégis kapna a mimangi.hu címröl kéretlen E-mailt, kérjük haladéktalanul jelezze nekünk!

A jelen adatvédelmi nyilatkozat nem érvényes harmadik felek alkalmazásaira, termékeire, szolgáltatásaira, webhelyeire vagy közösségimédia-funkcióira, amelyek a az Ön kényelme és tájékoztatása érdekében megjelenített hivatkozásokon keresztül érhetők el. Ha rákattint ezekre a hivatkozásokra, akkor elhagyja a mimangi.hu web oldalt és ez az adatai harmadik fél által történő összegyűjtését, illetve megosztását eredményezheti. Nem felügyeljük a harmadik felek webhelyeit és adatvédelmi gyakorlatát, amely eltérhet a mi gyakorlatunktól. A harmadik felek webhelyeit semmilyen módon nem képviseljük, és nem adjuk hozzájuk a hozzájárulásunkat. Javasoljuk, hogy tekintse át minden webhely adatvédelmi irányelveit, mielőtt személyes adatainak gyűjtését és felhasználását engedélyezné.